"Органічний бізнес 2020: Де прибуток для фермера"

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Органічні березневі конференції в Одесі, що завжди відбувалися за підтримки «Українського проекту Бізнес-розвитку плодоовочівництва» вже кілька років поспіль збирають сотні практиків, експертів, консультантів та новачків органічного виробництва.

У чому унікальність Конференції
"Органічний бізнес 2020: Де прибуток для фермера":

  • Серед спікерів переважно практики - виробники органічної продукції, готові поділитися своїми кейсами

  • Експерти події - провідні та досвідчені консультанти ринку органічного виробництва

  • Конференція як бізнес-платформа буде сприяти знайомству та налагодженню зв’язків між виробниками та рітейлом, переробними підприємствами та експортерами.

  • Подія сприятиме налагодженню зв’язків між виробниками та агроконсультантами

Головні теми програми:

  • Перспективи виробництва органічних овочів, зелені та плодів як бізнесу

  • Кейси виробників органічних овочів і плодів

  • Аналіз бізнес-моделей та збуту органічних овочів, зелені, фруктів та ягід в Україні та за кордоном

  • Маркетинг та просування органічної продукції від українських фермерів на внутрішньому та зовнішньому ринках

  • Нові тенденції та аналіз агротехнологій від провідних агротехнологів та агрономів практиків

Контакти
ТОВ «Інфоіндустрія» м.Київ, вул. Бориса Гмирі, 2, офіс 11

Відділ реклами та медіапартнерства:
Олена Кравець
+380 67 536 91 39;
e-mail: infoindustria2014 @ukr.net

Департамент по роботі з учасниками:
Яна Наумейко
+38-097-333-74-38;
e-mail: infoindustria2015 @ukr.net

Оформлення бухгалтерських документів:
Тетяна Онащук
+38067 442 64 31;
e-mail: infoindustria2018 @ukr.net

Сайт заходу: https://euroagrochem.com/organic-business-2020/

Сторінка заходу у Фейсбук: https://www.facebook.com/events/619616612149234/

 

Конференція "Органічний бізнес 2020:
Де прибуток для фермера"

ПРОГРАМА

Графік

Тема

Спікер

9:00-10:00

Реєстрація учасників

 

 

Блок №1. Ситуація на ринку. Тренди, статистика. Частина 1.

 

10:00-10:15

Вітальне слово організаторів та спонсорів

Вітальне слово Дмитра Ніколаєва, менеджера "Українського проекту бізнес-розвитку плодовочівництва". Вітальне слово представника Швейцарсько-української програми “Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України”.

10:15 - 10:35

«Аналіз виробництва органічних овочів, зелені, фруктів та ягід 2019 vs 2018: тренди та висновки»

Василь Шукалович, провідний фахівець та координатор плодово-ягідного напряму сертифікації ТОВ «Органік стандарт»

10:35-11:00

Збут органічних овочів та зелені в мережах України. Як стати постачальником мережі? Чого бажають мережі? Вимоги: документи, логістика, якість

Олександр Приходько, фахівець зі створення ланцюгів збуту

11:00 - 11:20

Поточна ситуація на оргаічному ринку України. Перспективи бізнесу на виробництві та переробці органічних гарбузів в Україні.

Олексій Качковський, фахівець з органічної сертифікації. Директор "Інституту Органічного Виробництва"

11.20 - 11.40

Бізнес-моделі, перспективи збуту, маркетинг в овочевому органічному бізнесі в Україні. Досвід "Дедденс Агро, ТОВ"

Менеджер по продажах та маркетингу компанії "Дедденс Агро, ТОВ"

11:40 - 12:00

Кава-брейк

 

 

Блок №2. Ситуація на ринку. Тренди, статистика. Частина 2.

 

12:00 - 12:25

Організація сільського зеленого туризму при органічному підприємтві як додаткове джерело прибутку для органічного фермера

Володимир Васильєв, голова правління Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні
(Спілка СЗТ України)

12:25 -13:00

Побудова органічного бренду. Як органічним виробникам впливати на покупців та розвивати свій ринок.

Олександр Павловський, фахівець з маркетингу та маркетингових комунікацій, керівник Центру фермерських компетенцій

13:00 - 14:00

Перерва на обід

 

 

Блок №3. Агроконсультанти

 

14.00- 14.20

Підхід до впровадження органічних агротехнологій на органічній фермі

Зіновія Елінська, незалежний агроконсультант

14.20-14.40

Визначення можливої післядії гербицидів у грунтах, субстратах та органічній мульчі за допомогою біотестування.

Олександр Гончаров, незалежний агроконсультант

14.40 - 15.00

Нові тренди і підходи в агротехнологіях органічних ягід. До чого слід бути готовим виробникам

Ганна Луцько, незалежний агроконсультант

15.00 - 15.20

Кейс використання препарату "БТУ-Центр" у виробника органічних овочів

Представник компанії "БТУ-Центр"

 

Блок №4. Виробники - практики

 

15.20 - 15.40

Органічні овочі, зелень,фруктовий сад, ягоди. Збут в роздрібні мережі

Андрій Вдовиченко, директор ПСП ім. Шевченка, «Аснова Холдінг», Київська область

15.40 - 16.00

Виробник, який має понад 20 років досвіду у виробництві овочів і отримав статус органічний виробник перехідного періоду «Органік стандарт» овочів і зелені.

Віталій Білан, виробників овочів та зелені, власник ТМ «Пан Білан», Одеська область

16.00 - 16:20

Кейс бізнесу малої органічної тепличної ферми

Марченко Андрій, власник малого тепличного органічного господарства, Сумська область

16.20 - 16:40

Кейс виробництва та прямого збуту кінцевому споживачу органічної зелені та овочів

Антон Дундій, власник виробничого кооперативу "Родинний добробут", Київська область

16.40 - 17:00

Збут органічної плодовочевої продукції в Україні: кейс органічного підприємства "Дунайський аграрій"

Роман Дяжук, власник органічного підприємства "Дунайський аграрій", Одеська область

17:00 - 17:20

Круглий стіл за участі виробників - фермерів на тему "Перспективи органічного овочевого бізнесу в Україні - де прибуток для фермера?"

Учасники дискусії – спікери виробники, практики

 

©2020 журнал Українська Родина. Всi права застережено. Повне або часткове використання матеріалів сайту дозволено лише за умови прямого, відкритого для пошукових систем гiперпосилання на адресу матеріалу. Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламної інформації. Думка редакції може не збігатися з думкою авторів. Web - ISSN 1819-9968; print - ISSN1819-995X. Ukraine, 02140, Kyiv-140, Revytskogo 44 app. 4. Template Design © JoomShaper.

Пошук