"Органічний бізнес 2020: Де прибуток для фермера"

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Органічні березневі конференції в Одесі, що завжди відбувалися за підтримки «Українського проекту Бізнес-розвитку плодоовочівництва» вже кілька років поспіль збирають сотні практиків, експертів, консультантів та новачків органічного виробництва.

У чому унікальність Конференції
"Органічний бізнес 2020: Де прибуток для фермера":

  • Серед спікерів переважно практики - виробники органічної продукції, готові поділитися своїми кейсами

  • Експерти події - провідні та досвідчені консультанти ринку органічного виробництва

  • Конференція як бізнес-платформа буде сприяти знайомству та налагодженню зв’язків між виробниками та рітейлом, переробними підприємствами та експортерами.

  • Подія сприятиме налагодженню зв’язків між виробниками та агроконсультантами

Головні теми програми:

  • Перспективи виробництва органічних овочів, зелені та плодів як бізнесу

  • Кейси виробників органічних овочів і плодів

  • Аналіз бізнес-моделей та збуту органічних овочів, зелені, фруктів та ягід в Україні та за кордоном

  • Маркетинг та просування органічної продукції від українських фермерів на внутрішньому та зовнішньому ринках

  • Нові тенденції та аналіз агротехнологій від провідних агротехнологів та агрономів практиків

Контакти
ТОВ «Інфоіндустрія» м.Київ, вул. Бориса Гмирі, 2, офіс 11

Відділ реклами та медіапартнерства:
Олена Кравець
+380 67 536 91 39;
e-mail: infoindustria2014 @ukr.net

Департамент по роботі з учасниками:
Яна Наумейко
+38-097-333-74-38;
e-mail: infoindustria2015 @ukr.net

Оформлення бухгалтерських документів:
Тетяна Онащук
+38067 442 64 31;
e-mail: infoindustria2018 @ukr.net

Сайт заходу: https://euroagrochem.com/organic-business-2020/

Сторінка заходу у Фейсбук: https://www.facebook.com/events/619616612149234/

 

Конференція "Органічний бізнес 2020:
Де прибуток для фермера"

ПРОГРАМА

Графік

Тема

Спікер

9:00-10:00

Реєстрація учасників

 

 

Блок №1. Ситуація на ринку. Тренди, статистика. Частина 1.

 

10:00-10:15

Вітальне слово організаторів та спонсорів

Вітальне слово Дмитра Ніколаєва, менеджера "Українського проекту бізнес-розвитку плодовочівництва". Вітальне слово представника Швейцарсько-української програми “Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України”.

10:15 - 10:35

«Аналіз виробництва органічних овочів, зелені, фруктів та ягід 2019 vs 2018: тренди та висновки»

Василь Шукалович, провідний фахівець та координатор плодово-ягідного напряму сертифікації ТОВ «Органік стандарт»

10:35-11:00

Збут органічних овочів та зелені в мережах України. Як стати постачальником мережі? Чого бажають мережі? Вимоги: документи, логістика, якість

Олександр Приходько, фахівець зі створення ланцюгів збуту

11:00 - 11:20

Поточна ситуація на оргаічному ринку України. Перспективи бізнесу на виробництві та переробці органічних гарбузів в Україні.

Олексій Качковський, фахівець з органічної сертифікації. Директор "Інституту Органічного Виробництва"

11.20 - 11.40

Бізнес-моделі, перспективи збуту, маркетинг в овочевому органічному бізнесі в Україні. Досвід "Дедденс Агро, ТОВ"

Менеджер по продажах та маркетингу компанії "Дедденс Агро, ТОВ"

11:40 - 12:00

Кава-брейк

 

 

Блок №2. Ситуація на ринку. Тренди, статистика. Частина 2.

 

12:00 - 12:25

Організація сільського зеленого туризму при органічному підприємтві як додаткове джерело прибутку для органічного фермера

Володимир Васильєв, голова правління Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні
(Спілка СЗТ України)

12:25 -13:00

Побудова органічного бренду. Як органічним виробникам впливати на покупців та розвивати свій ринок.

Олександр Павловський, фахівець з маркетингу та маркетингових комунікацій, керівник Центру фермерських компетенцій

13:00 - 14:00

Перерва на обід

 

 

Блок №3. Агроконсультанти

 

14.00- 14.20

Підхід до впровадження органічних агротехнологій на органічній фермі

Зіновія Елінська, незалежний агроконсультант

14.20-14.40

Визначення можливої післядії гербицидів у грунтах, субстратах та органічній мульчі за допомогою біотестування.

Олександр Гончаров, незалежний агроконсультант

14.40 - 15.00

Нові тренди і підходи в агротехнологіях органічних ягід. До чого слід бути готовим виробникам

Ганна Луцько, незалежний агроконсультант

15.00 - 15.20

Кейс використання препарату "БТУ-Центр" у виробника органічних овочів

Представник компанії "БТУ-Центр"

 

Блок №4. Виробники - практики

 

15.20 - 15.40

Органічні овочі, зелень,фруктовий сад, ягоди. Збут в роздрібні мережі

Андрій Вдовиченко, директор ПСП ім. Шевченка, «Аснова Холдінг», Київська область

15.40 - 16.00

Виробник, який має понад 20 років досвіду у виробництві овочів і отримав статус органічний виробник перехідного періоду «Органік стандарт» овочів і зелені.

Віталій Білан, виробників овочів та зелені, власник ТМ «Пан Білан», Одеська область

16.00 - 16:20

Кейс бізнесу малої органічної тепличної ферми

Марченко Андрій, власник малого тепличного органічного господарства, Сумська область

16.20 - 16:40

Кейс виробництва та прямого збуту кінцевому споживачу органічної зелені та овочів

Антон Дундій, власник виробничого кооперативу "Родинний добробут", Київська область

16.40 - 17:00

Збут органічної плодовочевої продукції в Україні: кейс органічного підприємства "Дунайський аграрій"

Роман Дяжук, власник органічного підприємства "Дунайський аграрій", Одеська область

17:00 - 17:20

Круглий стіл за участі виробників - фермерів на тему "Перспективи органічного овочевого бізнесу в Україні - де прибуток для фермера?"

Учасники дискусії – спікери виробники, практики

 

Нові статті

10 листопада 2020
21 січня 2019
21 січня 2019
21 січня 2019

Пошук

Пошук